Nudimo Vam naše

Usluge

Moderan dizajn

Logo, posjetnice, katalozi ili brošure. Dizajn prema Vašem stilu i brendu.

Digitalni proizvodi

Izrada responzivnih, kvalitetnih web stranica za promociju i poboljšanje poslovanja.

Marketinška strategija

Vidljivost i aktivnost na društvenim mrežama te online promoviranje.

Grafički i web dizajn

Kako bi ostavili što bolji prvi dojam klijentima, vrlo je važan vizualni identitet. Kvalitetan dizajn istog omogućuje bolje predstavljanje vašeg poslovanja kao i proizvoda te usluga koje nudite. Kao direktna komunikacija s vašim klijentima, temelj je dobrog marketinga.

Izgled je važan

Prilikom izrade dizajna za potrebe vašeg poslovanja gledamo da dizajn bude:

jednostavan

pamtljiv

jedinstven

praktičan

konzinstentan

Kako i što radimo

POSTUPAK IZRADE VIZUALNOG RJEŠENJA

U suradnji s klijentom prilikom izrade učinkovitog vizualnog identiteta nastojimo izraziti jedinstvenu osobnost poslovanja. Upoznajemo se s idejama i željama klijenta te istražujemo potencijalne kupce kao i konkurenciju. Kreativnim postupkom osmišljamo kompletan grafički dizajn, te klijentu prezentiramo najbolje ideje za vizualno rješenje.

Za Vas možemo

Dizajnirati:
Logotip

Kao jedan od važnijih elemenata brendiranja, logo predstavlja vaše poslovanje.  Uz kratak opis poslovanja i odabir logo tipa (tekstualni, simbol ili kombinirani) 

posjetnice / vizitke

Vizitka, iako tradicionalni element poslovanja, nije izgubila na važnosti u digitalnom dobu. Naprotiv, svojom opipljivošću, grafičkim dizajnom i mogućnošću integracije s digitalnim strategijama, ona postaje sve sofisticiraniji alat za ostvarivanje profesionalnih veza i jačanje identiteta branda.

letke i brošure

Prilikom posjete recimo sajmova ili drugih poslovnih okupljanja, uz samu vizitku koja bi trebala sadržavati osnovne podatke, letci ili brošure su koristan način da još bolje predstavite vaše poslovanje, a čemu pridonosi i dobar dizajn istih.

druge reklamne materijale (plakati, katalozi isl.)

U slučaju potrebe drugih promotivnih i reklamnih materijala, izrađujemo dizajn i pripremu za print u željenim formatima, a prema potrebi i želji klijenta.

Izraditi:
Knjigu standarda

Dokument koji određuje vizualni identitet poslovanja a sadrži smjernice za korištenje logotipa, boja, preferiranih fontova kao i ostalih elemenata grafičkog dizajna. Koristi se radi dosljednosti vizualnog izgleda, a samim time i boljeg brendiranja.  

pripreme za tiskane medije

Po samom dizajnu brošure, bannera ili neke tiskane reklame, u komunikaciji s odabranom tiskarom, po želji i potrebi postavljamo materijale u željene formate.

prijevod (na engleski jezik) i prilagodbu materijala kao što su brošure i katalozi

Nudimo prijevod na Engleski jezik svih željenih dokumenata ili materijala.

Javite nam se ukoliko imate upit, ili želite zatražiti informativnu ponudu.

IZRADA INTERNET STRANICA

U današnje vrijeme internet stranice su neizostavan dio poslovanja kao i najbolji način prezentacije. Svaka web stranica je posebna pošto se svaki klijent razlikuje svojim zahtjevima te ciljevima koje žele postići. Za izradu kvalitetnih i jedinstvenih stranica koristimo WordPress platformu, a koja je najpoznatiji i najpopularniji CMS alat te omogućuje mnoge funkcionalnosti i dobru SEO optimizaciju stranica.

KVALITETA I FUNKCIONALNOST

Stranice koje izrađujemo su:

moderne, funkcionalne i jednostavne za krajnjeg korisnika

responzivne stranice (prilagođavaju se uređaju na kojem se prikazuju – računalo, tablet, mobitel)

SEO optimizirane stranice sa SEO prilagođenim linkovim

Izrada svake stranice uključuje:

digitalnu prilagodbu i obradu slika po potrebi

unos, obrada i SEO prilagodba svih materijala (tekst, slike, video, vanjski linkovi idr.)

praćenje statistike posjeta stranici

izradu maila s domenom stranice

postavljanje i podešavanje kontakt formi i google karata sa Vašom lokacijom

spajanje s profilima društvenih mreža

Kako i što radimo

POSTUPAK IZRADE WEB STRANICE

Prema izrađenom dizajnu i u bliskoj suradnji s klijentom krećemo u izradu stranica. Pripremamo, prilagođavamo i unosimo sav potreban sadržaj, pri čemu pridajemo pažnju SEO optimizaciji i responzivnosti stranice. Izrađujemo i testiramo funkcionalnost svakog interaktivnog dijela (izbornici, galerije, linkovi isl.). Nakon toga podešavamo stranice po potrebi – provjera prikaza na drugim uređajima ili u slučaju višejezičnih stranica, prevodimo sav sadržaj.

Također nudimo usluge tehničkog i sadržajnog održavanja, što se odnosi na mjesečno ažuriranje teme i dodataka stranice te dodavanje sadržaja po želji i potrebi klijenta.

ŠTO VAM JE POTREBNO ZA VAŠU INTERNET STRANICU :

Domena

Ukratko – domena je jedinstveno ime za Internet adresu vaše stranice. Sastoji se od naziva i nastavka koji su odvojeni točkom. Domenu je potrebno registrirati, te ne mogu postojati dvije ili više istih domena.

hosting (udomljavanje stranice)

Zakupljeni web prostor na kojem se internet stranica nalazi, kao i svi njeni popratni materijali. Hosting se zakupljuje prema paketima, ovisno o namjeni internet stranice, veličini korištenih materijala i količini prometa (posjetitelja ili korisnika) na stranici.

sadržaj - digitalni materijali (slike, video, tekst idr.)

Materijal koji je neophodan za što bolji opis, predstavljanje i promoviranje poslovanja, usluga, proizvoda ili same namjene internet stranice.

ideja i željeni cilj

Bitno je da imate okvirnu ideju za izgled i realnu za namjenu stranice. Primjerice ukoliko imate malo poslovanje s par usluga, nema smisla raditi veliku internet stranicu s internet trgovinom, kao što bi bilo nepregledno i nepraktično postaviti “Onepage” informativnu stranicu za veće tvrtke ili poslovanja.

Ukoliko Vam nedostaje nešto od navedenog, imamo rješenje:

prijava besplatne .hr domene

Hrvatska institucija CARNET, pod određenim pravilima, dodjeljuje besplatne .hr domene. Ukoliko imate prijavljeno poslovanje, a još uvijek niste, predlažemo da registrirate svoju besplatnu .hr domenu s nazivom vašeg poslovanja.

pouzdan hosting

Ukoliko tražite hosting za svoju buduću web stranicu, toplo preporučamo tvrtku Siteground koja nudi pouzdan i povoljan hosting kao i brzo dostupnu te ažurnu korisničku podršku.

stvaranje sadržaja potrebnog za Vašu stranicu

Imate ideju i viziju kako bi htjeli da vaša stranica izgleda, no niste baš u mogućnosti sročiti to u tekst, ili imate nekoliko vlastitih slika, ali možda bi vam neke druge bolje odgovarale. Ako imate potrebu za stvaranjem materijala za stranicu, imamo riješenje za vas.

Javite nam se ukoliko imate upit, ili želite zatražiti informativnu ponudu.

MARKETING I DRUŠTVENI MEDIJI

Pošto su već duže vrijeme popularan i nezaobilazan način komunikacije, društvene mreže su idealne za promoviranje i suptilnu komunikaciju sa postojećim klijentima kao i pronalazak novih kupaca. No, nisu sve društvene mreže za svaki posao, kao što nije svaki posao za sve društvene mreže. Kako bi vaš sadržaj došao do što više potencijalnih klijenata i vaše poslovanje bilo što uspješnije, dobar odabir ciljane skupine i aktivna komunikacija na društvenim mrežama pravo su rješenje.

DRUŠTVENE MREŽE

Izradite ili poboljšate svoj profil :

Facebook

Instagram

X (Twitter)

BUDITE AKTIVNI

PREDNOSTI DRUŠTVENIH MEDIJA

Facebook je sastavni dio marketinške strategije svakog poslovanja za oglašavanje svojih proizvoda i usluga te izravan kontakt sa klijentima. Korisnici kojima se sviđa vaša stranica (koji je “lajkaju”) mogu vidjeti vaše objave, a ukoliko ih podijele bit će viđena i od strane drugih korisnika. Objava može biti video ili fotografija popraćeni prikladnim tekstom ili linkom na željenu stranicu, a cilj oglašavanja na toj društvenoj mreži je stvaranje grupe zadovoljnih korisnika kojih komuniciraju putem vaših objava (“lajkaju ih”) i samovoljno ih dijele s drugim grupama korisnika.

Instagram je baziran na vizualnoj interakciji, odnosno objave su slike ili video isječci koji mogu biti popraćeni linkom ili vrlo kratkim tekstom te pomno biranim tzv. “hashtagovima”. Vrlo je popularan kod različitih skupina ljudi, no naravno i na toj platformi je potrebno strateško planiranje objava za što bolji uspjeh. Osim korisnika koji prate vaš profil, do novih možete doći i putem navedenih “hashtagova” koji su smisleni i pomno birani.

X (Twitter) je idealan za brzu i sažetu komunikaciju. Omogućuje brzo dijeljenje sažetih obavijesti, fotografija, video isječaka ili linkova, no potreban je drugačiji pristup nego na drugim društvenim mrežama.

USLUGE KOJE NUDIMO ZA DRUŠTVENE MEDIJE:
otvaranje profila na željenim platformama

Izrada profila na stranicama društvenih mreža nije komplicirana stvar, no ako do sad niste imali iskustva s istima a želite iskoristiti priliku za bolje promoviranje vašeg poslovanja, možemo vam pomoći.

izrada profilnih i naslovnih slika

Za profilnu sliku poslovanja najčešće i radi prepoznatljivosti se stavlja logo, no možete imati više verzija za profilne slike (logo sa drugačijom pozadinom, s dodanim blagdanskim motivom, slika ureda isl.).

dizajn i izrada objava

Nedostaje vam ideja za objaviti? Izrađujemo objave prikladne za vaše poslovanje i potrebe, a prilagođene za željenu društvenu mrežu.

promoviranje stranica društvenih medija

Osim putem objava na profilu samog poslovanja, za promociju je ključna i interakcija u drugim krugovima mreže (npr. dijeljenje s prikladnim Facebook grupama, korištenje dobrih “hashtagova” isl.).

Javite nam se ukoliko imate upit, ili želite zatražiti informativnu ponudu.